Äldre i Centrums produktlogotyp

RABATT PÅ ÄLDRE I CENTRUM!

Äldre i Centrum är Sveriges ledande och prisbelönta populärvetenskapliga tidskrift med fokus på forskning om äldre och åldrande: en ovärderlig kunskapskälla inom äldreområdet. Fyra nummer per år behandlar nya rön inom medicin/psykologi, omvårdnad/omsorg och socialt arbete med inriktning mot äldre. Ordinarie pris är 275 kr för 4 nr. Pensionärer och studenter betalar 150 kr/4 nr.

Här kan du få tidskriften till rabatterat pris under ett år. Du kan också prova ett nummer av tidskriften gratis. Du kommer sedan att få ett erbjudande om att fortsätta prenumerera.

För att teckna prenumerationer till flera olika mottagare: mejla aldreicentrum@flowyinfo.se och ange ”Äldre i Centrum” i ämnesraden. Ange faktureringsadressen samt adressuppgifter för samtliga tidningsmottagare i mejlet.

Äldre i Centrums produktbild

JA TACK!

Jag vill prenumerera på 4 nummer av tidningen Äldre i Centrum

150 kr

Beställ

JA TACK!

Jag är student och vill prenumerera på 4 nummer av tidningen Äldre i Centrum

100 kr

Beställ

JA TACK!

Jag är pensionär och vill prenumerera på 4 nummer av tidningen Äldre i Centrum

100 kr

Beställ

JA TACK!

Jag vill prova på 1 nummer av tidningen Äldre i Centrum

0 kr

Beställ
  • 1
  • 2
  • 3

 

Tidskriften stöds av forskningsrådet Forte och har vid flera tillfällen uppmärksammats för sitt redaktionella innehåll, bland annat belönad med Stora gerontologipriset, Solstickepriset och Eric Forsgrens journalistpris.

I den senaste läsarundersökningen (SKOP 2020) angav 94 procent av läsarna toppbetygen bra eller mycket bra om Äldre i Centrum som helhet.

Äldre i Centrum ges ut av Stiftelsen Stockholms läns Äldrecentrum