Yoga World

Yoga World är ett yoga- och livsstilsmagasin som är till för att inspirera och skänka energi till såväl blivande som fullfjädrade yogis. Med Yoga World vill vi ge våra läsare ett mer aktivt och tillfredsställande liv, och fokuserar på både de mentala och fysiska aspekterna av yoga. Vi tar avstamp i tusenåriga yogatraditioner, men har samtidigt fokus på vad som händer i yogavärlden NU, med blicken riktad in i framtiden.

Fysisk träning är viktigt för oss, men Yoga World är så mycket mer än ännu en hälso- och livsstilstidning. Vårt mål är att underhålla samtidigt som vi vill berika våra läsares liv i en omvärld som idag snurrar fortare än någonsin tidigare. I varje nummer ger vi både kropp och själ det den vill ha och behöver och sporrar våra läsare att ta tag i fysiska och mentala spärrar som kanske blockerar dem på vägen till ett mer harmoniskt liv.

Om Min yogajournal
”Min yogajournal” är gjord för dig som vill skriva ner dina tankar om din yogapraktik för att kunna gå tillbaka och se mental eller fysisk utveckling, eller för att tömma tankarna och kunna landa i stunden. I journalen får du regelbundet nya teman som kan hjälpa dig att hitta ny riktning eller se på något i ett nytt ljus. Du får också lära dig lite mer om grunderna i yogan, både inom filosofi och den fysiska aspekten. Och låt oss vara tydliga från början, du ska inte redogöra vad du skriver här för någon, det finns inget rätt eller fel sätt att lägga upp din praktik. Vill du få snygga axlar, jobba mot att komma ner i spagat eller vilja kunna balansera på en arm är det toppen. Vill du stressa ner, hitta din inre röst och ta reda på vart du vill i livet är det också underbart – din yoga, ditt sätt! Bokens värde är 299 kr och kan beställas separat här »

 

Priserna gäller inom Sverige. För prenumerationer utanför Sverige tillkommer portokostnad.
Helår 10 nr

599:-

Beställ
4 nr

249:-

Beställ
2 nr

99:-

Beställ

 

Din prenumeration avslutas automatiskt
Vill du inte ha fler tidningar än de du har beställt, behöver du inte kontakta oss för att säga upp din prenumeration, utan den avslutas automatiskt om du själv inte väljer att förlänga den.
Läs mer om våra prenumerationsvillkor här »