Expo Digitals produktlogotyp

TIDSKRIFTEN EXPO DIGITALT

Vad du får:

  • Tidskriften Expo i brevlådan 4 gånger per år - Fördjupade granskningar, analyser och berättelser om rasistiska idéer och grupper, hur de påverkar vårt samhälle och hur de kan motverkas.
  • Fri tillgång till hela Expos digitala tidskriftsarkiv - Läs alla tidskrifter digitalt från starten 1995 till i dag.
  • Expos kurerade nyhetsbrev – De senaste nyheterna eller mest relevanta artiklarna i ett specifikt ämne från expo.se kurerade av Expos chefredaktör direkt i din inkorg varannan vecka.
  • Säg upp när du vill.

En ny prenumeration startar med nästkommande nummer. Det innebär att det därför ibland kan dröja innan du får din första tidning. Om prenumerationen är en gåva kan du få ett gåvobevis av oss. Mejla i så fall info@expo.se

Priserna gäller inom Sverige. För prenumerationer utanför Sverige tillkommer portokostnad.
Expo Digitals produktbild

Expo digitalt och print

39 kr/månad*

 

Månadsdragning garanterar tillgång till Expos e-tidning och nyhetsbrev. Endast prenumeranter med aktiv prenumeration i mars, juni, september och/eller december får papperstidningen hem. När prenumerationen avslutas har du tillgång till det digitala arkivet och nyhetsbrev månaden ut.

​​​​​​​Säg upp när du vill.

Beställ

Expo digitalt och print

100 kr/kvartal*

 

Varje kvartalsdragning inkluderar, förutom hela Expos digitala arkiv och nyhetsbrev, ett tidskriftsnummer hem i brevlådan.

​​​​​​​Säg upp när du vill.

​​​​​​​
​​​​​​​

Beställ

Expo digitalt och print

360 kr/år*

 

Årsdragning. Erbjudandet ger dig 4 tidskriftsnummer hem i brevlådan och tillgång till det digitala arkivet och nyhetsbrev i ett år.

​​​​​​​Säg upp när du vill.


​ ​​​​​​​

Beställ
  • 1
  • 2
  • 3