Kureras produktlogotyp

PRENUMERERA PÅ KURERA

Kurera brinner för att du som läsare ska må så bra du bara kan, både kroppsligt och själsligt. Vi tycker att det är fantastiskt med den hälsotrend som råder, att investera i din hälsa är det bästa du kan göra för dig själv. Genom att informera, motivera och inspirera vill vi hjälpa dig att må bra.

Vi är övertygade om att bra näring, en aktiv och naturlig livsstil, avkoppling och god nattsömn och en positiv inställning till livet är några av nyckelingredienserna för att så bra vi kan. I såväl vår papperstidning som på vår webb hittar du läsvärda artiklar, de senaste rönen och de bästa tipsen och redskapen för det hälsosamma liv du vill leva.

Kurera älskar mat för hälsan, naturlig skönhet och träning och allt annat som gör gott för kropp och själ. Självklart med ett klimatsmart och kretsloppsvänligt tänk dessutom.

Kureras produktbild
Rabatterat erbjudande!

HELÅR

5 nummer 199 kronor

 

Vid prenumeration utanför Sverige tillkommer porto.

Beställ
  • 1
  • 2
  • 3

 

Kurera är en periodisk tidskrift som lyder under tryckfrihetsförordningen. Tidningen och sajten skriver om hela spektrat av hälsa, kort sagt allt som intresserar våra läsare. Både tidningen och sajten innehåller tips och recept på mat, informativa texter om näring, aktuella intervjuer med kända och okända – alltid med fokus på hälsa och hur de lever sina liv, äter, tränar och hittar balans mellan arbete och fritid, för att må som bäst.

Både sajten och tidningen fokuserar har stort fokus på nya forskningsrön och nyheter inom hälsoområdet. Kurera rapporterar som specialtidning på hälsoområdet om allt som rör hälsa – nya appar för träning och avkoppling, böcker, recept och hälsokostpreparat.