Tidningen NU Digitals produktlogotyp

Stöd liberalismen. Prenumerera på NU.

NU Det liberala nyhetsmagasinet bevakar den svenska politiska debatten med särskild tyngdpunkt på Liberalerna. Vi ger utrymme för en öppen debatt om Liberalerna och liberalismen och bjuder in dig som läsare att delta. Som prenumerant stödjer du också utgivningen av tidningen NU.

Som digital prenumerant kan du läsa tidningen på dator (tidningennu.prenly.com). Men den går också att läsa på läsplatta/padda och telefon genom att ladda ner vår app. Sök på tidningen NU så hittar du appen. Om du prenumererar på NU digitalt så får du din prenumeration till en lägre kostnad, 450 kr per år. Du kan också betala prenumerationen via autogiro. Då får du tidningen till en ännu lägre kostnad (33 kr per nummer). ​​​​​​​Om du vill betala med autogiro så välj på nästa sida att betala med faktura. Då får du en vanlig faktura och en blankett för autogiro. Sen väljer du om du vill betala hela beloppet direkt eller att betala månadsvis med autogiro. Men du kan också betala direkt med kort eller swisha

Du kan logga in och läsa tidningen en eller några dagar efter att du har tecknat din prenumeration. Ring kundtjänst (08-7996364) om du får problem med inloggningen.

Tidningen NU Digitals produktbild

Helår

450 SEK

 

Beställ

Löpande kortbetalning

33 SEK

33 kr/mån dras från ditt kort löpande

Beställ
  • 1
  • 2
  • 3