OPUSs produktlogotyp

PRENUMERERA PÅ OPUS

Sedan starten 2005 har Opus bjudit på underhållande läsning om allt inom klassisk musik och opera. Opus berättar vad som händer i svenskt och internationellt musikliv och presenterar intervjuer och historiska porträtt av tonsättare och artister. Opus tipsar om den bästa musiken, berättar var du hittar den och ger dig den viktiga bakgrunden som gör att du får ut mer när du lyssnar. Våra recensenter gör sitt bästa för att leta fram guldkornen åt dig.
 

OPUSs produktbild

LÖPANDE AUTOGIRO

Jag väljer att betala via autogiro och får ett medgivande hemskickat per post. Beloppet (84 kr) dras från mitt bankkonto 7 gånger per år i samband med att ett nummer kommer ut, så länge jag önskar.


1 nr 84:-

Beställ

LÖPANDE KORTBETALNING

Beloppet (84 kr) dras löpande från mitt kort så länge jag önskar. Första betalningen sker direkt vid beställning och dras därefter automatiskt från mitt kort när nytt nummer utkommer.


1 nr 84:-

Beställ
  • 1
  • 2
  • 3

 

OPUS är musikvärldens mest exklusiva magasin, med underhållande och allmänbildande läsning om allt inom klassisk musik och opera. Tidningen är ett måste för den kulturintresserade livsnjutaren som värdesätter upplevelser av högsta kvalitet. Initierade reportage, kunniga skribenter och spännande läsning med såväl nutida relevans som historiska kopplingar.