PRENUMERERA PÅ GASOLINE!

Gasoline Magazine är en tidskrift för er som gillar det hårdaste inom hot rodding, race, motorcyklar, muskelbilar och kustoms. I tidningen möter du även teknik, historik och människorna bakom sina drömbyggen. Gasoline är tidningen för entusiaster, gjord av entusiaster!

För prenumeration till utlandet tillkommer porto.

JA TACK!

Jag vill ha en helårsprenumeration, 4 nr, av tidningen Gasoline

499 kr

Beställ

 

Gasoline Magazine är en tidskrift skapad av ett gäng motorentusiaster som testade om det gick att göra en tidning med ett innehåll vi själva gillade, helt utan kompromisser. I januari 2006 kom det första numret av Gasoline Magazine ut och bevisligen gjorde vi något ni läsare uppskattar, då vi nu femton år senare är en av landets ledande motortidningar. Dessutom arrangerar vi årliga Gasoline-event och deltar i det som händer i motorvärlden.

Gänget bakom Gasoline har vuxit under åren.  I dagsläget är vi över 20 personer som ser till att snappa upp och dokumentera det bästa inom det vi gillar mest, nämligen hot rods, kustoms, muskelbilar, motorcyklar och racing. Oavsett om det är ett bygge som kostat 2 000 kronor eller en miljon att slå ihop, så ska det inspirera. Det är vårt mål. Vi har hela tiden strävat efter att hålla en hög nivå, både gällande foto, layout och papperskvalité, vilket gör Gasoline unikt.

Vi fortsätter att göra det vi tycker är kul och själva vill läsa om och hoppas att det faller er läsare i smaken även i fortsättningen.

Trevlig läsning!