Forms produktlogotyp

Beställer du en årsprenumeration får du inte bara läsning av högsta kvalitet. Dessutom blir du medlem i Svensk Form. Läs om alla medlemsförmåner på Svensk Forms hemsida.

Form ges ut med sex nummer per år i en svensk och en engelsk utgåva.

Detta erbjudande kan inte kombineras med andra erbjudanden och gäller endast prenumeranter inom Sverige. Du registreras med personuppgifter för att vi ska kunna fullfölja vår kundrelation samt ge dig förmånliga erbjudanden från Form (Mandelgren Magazine AB) eller dess partners. Du kan en gång om året ta del av de uppgifter som som finns registrerade om dig genom att ringa vår kundtjänst. Vi lagrar dina personuppgifter i upp till 3 år.

I din prenumeration ingår utan extra kostnad våra nyhetsbrev. Vill du inte ha nyhetsbrevet kan du enkelt avbeställa det via den länk som finns längst ner i alla utskick.

Du betalar för ditt abonnemang varannan månad och betalningen dras per automatik från det kontokort du har registrerat vid ditt köp. Ditt abonnemang är löpande och du kan när som helst välja att avsluta ditt abonnemang genom att exempelvis höra av dig till vår kundtjänst. Vi reserverar oss för rätten att löpande addera, justera och ta bort olika rabatter, priser, förmåner och mervärden (d.v.s. dessa kan komma att uppdateras löpande).

Forms produktbild

Löpande kortbetalning Pris per nummer

98 SEK

Beställ
  • 1
  • 2
  • 3