Allt om Whiskys produktlogotyp

PRENUMERERA PÅ ALLT OM WHISKY

Genom att börja prenumerera på Allt om Whisky får du härlig läsning och mängder av värdefull information om bl.a. utförliga tester av dina favorit whisky- och ölsorter, reportage med välkända profiler, spännande branschnyheter, smarta tips samt mycket mer.
Ta del av allt detta genom att börja prenumerera på tidningen Allt om Whisky eller överraska en whiskyfantast i din närhet med att ge bort en prenumeration i present. Just nu digital tidning på köpet via app.

När du prenumererar godkänner du att tidningen innehåller alkoholreklam.

Allt om Whiskys produktbild

JA TACK!

Jag vill beställa en helårsprenumeration, 6 nr, av Allt om Whisky

399 kr

Beställ

JA TACK!

Jag vill beställa en halvårsprenumeration, 3 nr, av Allt om Whisky

219 kr

Beställ
  • 1
  • 2
  • 3

 

 

Allt om whisky är tidningen för dig som är intresserad av whisky och öl. Är du passionerad provare med ett bibliotek av några av de finaste centilitrarna eller gillar du att ta en blended ibland, eller kanske hellre bourbon? Hos oss finner du helt enkelt allt om whisky – reportage, nyheter, profiler, tester, frågor och svar, tips, med mera. Vi lovar att vi har något åt alla som tycker om whisky och öl.

Tidningen startades 2003 av Åke Jacobson och Tasty News Publishing Co. Chefredaktör för Allt om whisky är Emma Andersson. Du får gärna citera våra texter, så länge du anger källan. Förlaget startade även tidningarna Allt om vin och Världens Viner.