Tidningen NUs produktlogotyp

Stöd liberalismen. Prenumerera på NU.

NU Det liberala nyhetsmagasinet bevakar den svenska politiska debatten med särskild tyngdpunkt på Liberalerna. Vi ger utrymme för en öppen debatt om Liberalerna och liberalismen och bjuder in dig som läsare att delta. Liberala värden är hotade både i Sverige och världen och vikten av liberal opinionsbildning är stort. Som prenumerant följer du det politiska läget på nära håll och stödjer också utgivningen av tidningen NU.

Vi vill gärna ha dig som läsare!

Våra erbjudanden:
- Helårsprenumeration
- Halvårsprenumeration
- Helårsprenumeration digitalt
- Stödprenumeration

Om du prenumererar på papperstidningen så har du också möjlighet att läsa tidningen digitalt. Du kan läsa den på dator eller genom att ladda ner vår app och läsa den på telefon eller padda/läsplatta. Om du bara vill prenumerera digitalt så blir kostnaden lägre, 450 kr per år. Klicka här om du enbart vill ha en digital prenumeration.

Du kan också betala prenumerationen månadsvis via autogiro. Då får du prenumerationen till en lägre kostnad, 45 kr per nummer för en vanlig prenumeration och 90 kr per nummer för en stödprenumeration. Om du vill betala med autogiro så välj på nästa sida att betala med faktura. Då får du en vanlig faktura och en blankett för autogiro. Sen väljer du om du vill betala hela beloppet direkt eller att betala månadsvis med autogiro. Men du kan också betala direkt med kort eller swisha

Tidningen NUs produktbild

Helår

590 SEK

Beställ

Halvår

360 SEK

Beställ

Stödprenumeration

1180 SEK

Beställ

Löpande kortbetalning

45 SEK

45 kr/mån dras från ditt kort löpande

Beställ
  • 1
  • 2
  • 3